Herunder finder du de gældende vilkår for at handle på Alutagrender.dk.

Alutagrender.dk handelsvilkår overholder naturligvis den gældende lovgivning indenfor dansk nethandel.
Bemærk: Der kan være forskelle i vilkårene, hvis en ordre afhentes på vores adresse (her træder reglerne for normal handel i kraft).


Priser
Alle priser på Alutagrender.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms. Alle priser er dagspriser som opdateres løbende.

Aftaleindgåelse
Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.

På Alutagrender.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Levering
Alle ordrer, der sendes, bliver pålagt et fragtgebyr

Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.

Ved afhentning af varer hos Alutagrender.dk opkræves et ekspeditionsgebyr svarende til halvdelen af leveringsprisen.

Til levering af varen benyttes enten fragtmand eller Post Danmark .
På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid, vi garenterer dog ikke for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid.
(De fleste varer er fremme inden 3 hverdage).

Medmindre andet er aftalt foretages leveringen uden modtagerkvittering. Du accepterer ved at godkende leveringsbetingelserne, at varene aflæsses om nogen er hjemme på adressen til at modtage varen eller ej. Ligeledes, at varen aflæsses ved nærmeste kantsten.

Dagen inden levering vil du modtage en email på din opgivne mailadresse.  Ønsker at gennemse ordren ved levering er det ifølge leveringsaftalen din pligt at være hjemme på dagen.
Er varen leveret uden modtagerkvitering frasiger du dig dermed retten til at reklamere over mangler og skader, da fragtmanden eller Alutagrender.dk ikke kan holdes til ansvar for varer, der er sat uden opsyn. Alutagrender.dk afviser alle reklamationer, der måtte komme i forbindelse med dette.

Alutagrender.dk tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer i restordre.
Alutagrender.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Ejheller i tilfælde af fejlleverede og/eller defekte varer.
Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.
Alutagrender.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, en fejllevering måtte medføre. Vi anbefaler alle vores kunder at vente med at bestille en montør til varen er modtaget og bekræftet i god stand.


Bestilling
For at foretage et køb på Alutagrender.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå      herefter til kurven.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
  4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.


Reklamation eller fejllevering
Alle varer er omfattet af købelovens regl om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde har ret til at klage over fejl og mangler ved produktet forudsat disse er opstået inden 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug, montage eller anden skadeforvoldende adfærd, som har medført manglen/defekten

Har du modaget defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi for at give den hurtigst mulige sagsbehandling, at du sender en email med angivelse af fejl/mangel, samt en kopi af den oprindelige kvittering.  
Vær opmætksom på, at varen kan ikke returneres uden foregående aftale.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Alutagrender.dk kan ikke holdes ansvarlig for varer, kunden selv har givet sit samtykke på "må stilles uden kvittering".

Alutagrender.dk dækker ingen udgifter i forbindelse med montering eller afmontering af defekte produkter, tilkaldes montør, er dette for egen regning.

Såfremt reklamationen imødekommes og en reservedel fremsendes, er udskiftning af denne på egen regning.
Skal varen returneres, skal Alutagrender.dk underrettes  og en returlabel fremsendes.

Alutagrender.dk anbefaler på det KRAFTIGSTE at en vare ikke tages i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Returnering/Fortrydelse
Hos Alutagrender.dk, har man som privatkunde altid 14 dages fuld fortrydelsesret, hvilket betyder at varen kan returneres inden for 14 dage. 
Benyttes fortrydelsesretten tilbagebetaler Alutagrender.dk hele fakturabeløbet inklusiv fragtomkostninger
Sørg for varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark, fragtmand, eller til Alutagrender.dk senest 14 dage efter modtagelsen.  Vær opmærksom på at Alutagrender.dk betaler ikke for returfragten. 
Nægtes modtagelse af varen ved levering, returneres varen automatisk.

Returretten kan kun benyttes, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som ved modtagelse. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet grundet manglende eller dårlig indpakning, bortfalder fortrydelsesretten.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Der må ikke påklistres mærkater eller skrives direkte på originalemballagen. Dette skal ske på fragtemballagen.

Når Alutagrender.dk har modtaget varen retur, kontrolleret den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten, refunderes den fulde købesum via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at det fulde registreringsnummer og kontonummer oplyses.

Mener Alutagrender.dk at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. email med en begrundelse herfor.

Håndtering af personoplysninger
For at indgå en aftale med Alutagrender.dk via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og mail-adresse.

Alutagrender.dk foretager registreringen af dine personoplysninger, kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Alutagrender.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer Alutagrender.dk, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Alutagrender.dk opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Alutagrender.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand,  ingen personfølsomme oplysninger gemmes.

Alutagrender.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne.

Dataansvarlig er Alutagrender.dk.

Som registreret hos alutagrender.dk, har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Man har ligeledes ret til indsigt i hvilke oplysninger, der registreres. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan denne tilsendes ved forespørgsel. Disse rettighederer i overensstemmelse med persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til alutagrender.dk via e-mail: info@devise.dk