Om tagrender

     
 

Når du skal vælge tagrender til dit nye hus, eller du skal skifte dine gamle tagrender, er det vigtigt at overveje om du skal vælge det samme materiale, eller om det måske er tid til at prøve noget nyt. 

Hvis du før havde plast tagrender, er du måske træt af, at de allerede er gået i stykker, måske du før havde tagrender i stål og er irriteret over at de er rustet, når det nu var meningen de skulle holde i 30 år. 

Råd: Overvej aluminiums tagrender

- Aluminiums tagrender ruster ikke, revner ikke - og holder oftest i mere end 30 år.
- De er vedligeholdelsesfrie, og kan fås til en meget overkommelig pris.


Aluminiums tagerender 

Hos os er der ingen tvivl, søger du kvalitet er aluminiumstagrenden det rigtige valg

Du får rigtig meget for pengene og slipper for de problemer der er ved de andre typer tagrender. 

Flere lande er for længest blevet overbeviste om aluminiumstagrenden fortræffeligheder, i særdeleshed vores nabo mod nord - Norge, hvor man for længst har droppet plast, primært pga. erkendelsen materialets skrøbelighed, miljøomkosnninger og ikke mindst som en konsekvens af irritationen over at skulle skifte tagrender hvert 3-5 år. 

Aluminium er et materiale, der på én gang er både let at arbejde med, men også er let af vægt. Begge fordele der gør det kan installeres af gør-det-selv folket,  holdbarheden er i en klasse for sig selv sidstnævntekommer til udtryk i det faktum, at aluminiums tagrender holder op til 8 gange så lang tid som plasttagrender. Der er rigtig mange fordele ved at vælge tagrender i aluminium, faktisk s
å mange fordele, så vi er sikre på at aluminium i fremtiden vil være danskernes foretrukne materiale til tagrender.

Med tagrender i aluminium får mange fordele:

- Lette og nemme at sætte op
- Holdbarhed - holder op til 30 år.
- Miljøvenlige - 100% genanvendelige
 
Vælger du at få tagrenden i ubehandlet blank aluminium er der meget lidt vedligeholdelse. Derfor er det klart den mest populære variant og også den vi anbefaler. 3 størrelser aluminiums tagrende

Størrelse: T-100    T-120 T-150
Diamenter: 100 mm   120 mm 150 mm
 
Anvendelse: Mindre bygninger   Alm. bygninger Større bygninger
                   
• Carport
• Skur


  • Parcelhus
• Carport
• Industri
 


Alternativer til aluminium

Der er flere alternativer til aluminium, og de to mest almindelige alternativer er plast og stål. 

Begge materialer har hver deres fordele og ulempe.

Vejledninger til tagrender

Er du ikke professionel håndværker, kan det meget vel være, at du ønsker mere vejledning, før du føler dig helt klar til at gennemføre en ordre. 

Derfor har vi lavet en række vejledninger til dig, som gerne skulle svare på en del af de spørgsmål vi antager, du sidder med. 

Du er naturligvis til enhver tid velkommen til at skrive til os på info@devise.dk, såfremt du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden.