Cases/ referencer


 

Her kan du se cases og referencer fra nogle af de steder man har benyttet vores produkter.

 

 

 

 

 
 

Regnvandsbassin/ Bålplads

Vi ønskede at aflede vores regnvand ud i haven samt opsamle noget af det i en regnvandstønde. Vores have er dog relativt lille og med kravet om 2 meter til skel og 5 meter til hus med kælder, ville et regnvandvandsbed derfor tage forholdsmæssigt meget af havens areal. Det ønskede vi ikke. En faskine ville betyde en større udgravning af haven samt vedligeholdelse af noget, man ikke kan ‘se ned i’ og lige fikse, hvis noget går galt (hvilket vi i en anden sammenhæng har oplevet). Derfor udtænkte vi en kombination af et regnvandsbassin med nedsivning samt bålplads i ét. For hvem steger pølser, når det regner?

 

   

 Klik her for at læse mere

 
     
 

 

 
 

Villa nord for københavn

 

   

 Klik her for at læse mere

 
     
 

 

 
 

Graham Aird House - Australien

Vi leverer i øjeblikket tagrenderne til et lidt usædvanligt projekt, faktisk rejser vores tagrender denne gang  helt om på den anden side af kloden. 
Projektet er denne gang Graham Aird House - Australien, huset er fra greenhouse.dk og leveres via Kongerslev Trælast.

Selv om himlen på de tre fotos ser ud til alt andet end regn, skal de med tiden nok blive glade for deres tagrender, for det er ikke kun dyrelivet der er en smule vildere i Australien også vejret og indtil regnen kommer kan beboerne om ikke andet nyde synet af de flotte Skandinaviske tagrender.