Handelsbetingelser

Herunder finder du de gældende vilkår for at handle på Alutagrender.dk.
Alle vores handelsvilkår overholder naturligvis den danske lovgivning indenfor nethandel. Bemærk: Der kan være forskelle i vilkårene, hvis en ordre afhentes på vores adresse (her træder reglerne for normal handel i kraft).

 

Priser

Alle priser på Alutagrender.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

 

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.

På Alutagrender.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

 

Levering

Alle ordrer, der skal sendes, bliver pålagt et fragtgebyr

Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne. Ved afhentning af varer hos Alutagrender.dk bliver der opkrævet et ekspeditionsgebyr svarende til halvdelen af prisen for levering.

Vi sender vores varer med fragtmand eller Post Danmark. På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme inden 3 hverdage).

Med mindre andet er aftalt foretages leveringen uden modtagerkvittering. Du accepterer dermed at varene aflæsses uanset om du er hjemme eller ej, og at de aflæsses ved nærmeste kantsten. Dagen inden leverinig af varerne har du modtaget en mail på din opgivne mailadresse omkring, at levering vil finde sted den efterfølgende dag. Da du dermed er klar over hvornår varen leveres, anser Alutagrender.dk det for dit ansvar at være tilstede, hvis du ønsker at gennemse ordren ved levering. Er varen leveret uden modtagerkvitering frasiger du dig dermed retten til at reklamere over mangler og skader, da fragtmanden eller Alutagrender.dk ikke kan holdes til ansvar for varer, der er sat uden opsyn. Alutagrender.dk afviser alle reklamationer, der måtte komme i forbindelse med dette.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. Alutagrender.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.
Alutagrender.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, en fejllevering måtte medføre. Vi anbefaler alle vores kunder at vente med at bestille en montør til varen er modtaget og bekræftet i god stand.

 

Bestilling

For at foretage et køb på Alutagrender.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
  4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

 

Ved reklamation eller fejllevering

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du sender en mail med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Alutagrender.dk skal kontaktes inden varerne sendes retur.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Alutagrender.dk kan ikke holdes ansvarlig for varer, kunden selv har givet sit samtykke på "må stilles uden kvittering".

Alutagrender.dk dækker ingen form for udgifter forbundet med montering eller afmontering af defekte produkter. Hvis du tilkalder en montør til at hjælpe dig, er det på egen regning hele vejen igennem. Hvis vi hjælper din reklamation i form af at sende dig en reservedel, er det for at fremskynde reklamationen, dog er udskiftning af disse dele på egen regning. Såfremt du ikke selv kan skifte delene, skal du underrette os, og vi sender dig en returlabel til den defekte vare.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

 

Returnering/Fortrydelse

Som privat kunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler på Alutagrender.dk, hvilket betyder at du kan sende varene tilbage til os inden for 14 dage, så tilbagebetaler vi hele det beløb du betalte inklusiv fragtomkostninger. Du skal blot sørge for at varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark, anden fragtmand, eller til os senest 14 dage efter modtagelsen. Du betaler selv fragten. Du kan evt. også nægte at modtage varen fra fragtmanden eller posthuset, så får vi den automatisk retur

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

 

Håndtering af personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med Alutagrender.dk via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Alutagrender.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Alutagrender.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

På Alutagrender.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne.

 

 

Dataansvarlig er Alutagrender.dk.

Som registreret hos alutagrender.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til alutagrender.dk via e-mail: info@alutagrender.dk.